Senaste artiklar


Avhållna events

Gothenburg Horse Show 2019

Gothenburg Horse Show 2019

Skriven av Jill Enquist // Friday, April 03, 2009
HÄST

Eventbeskrivning

Dubbla världscupfinaler när ridsporteliten kommer till Göteborg 3-7 april 2019

Än en gång har Gothenburg Horse Show fått förtroendet att anordna dubbla världscupfinaler. För ryttarna är världscupen den mest prestigefyllda tävlingen som går att vinna inomhus, vilket gör att trycket är högt på de åtråvärda finalplatserna.

Programmet kommer förutom världscupfinalerna att bjuda på allt ifrån unghästklasser, ungdomsklasser och showinslag så som Agility, Mounted Games och mycket mer. Självklart kommer den prestigefyllda klassen Gothenburg Trophy tillbaka för 43:e året i rad. 

 

Den 3-7 april 2019 är Gothenburg Horse Show äntligen tillbaka i Scandinavium och återigen har vi fått förtroendet att arrangera dubbla världscupfinaler.

Gothenburg Horse Show är en av världens ledande inomhustävlingar i ridsport och är ett evenemang som återkommer årligen. Sedan starten våren 1977 har över 3 miljoner hästälskare besökt evenemanget. Gothenburg Horse Show är en av världens mest populära inomhustävlingar inom ridsport - både bland ryttare och publik. Något som vi givetvis är otroligt stolta över. 

Gör er redo för en fullspäckad vecka med fantastisk ridsport. Räkna med fest och storslagna tävlingsdagar när världens bästa ekipage och publik fyller Scandinavium.  

https://eurohorse.se/

http://www.gothenburghorseshow.com/