Om Brogaarden

Om Brogaarden

Brogaarden har genom fyra generationer och under mer än 125 år utvecklat sig från en foderhandlare, till en modern verksamhet med spannmål, foder och specialprodukter till djur, såsom häst, hund, gnagare och exotiska Zoo-djur.

Vi har en av Nordens största och mest erfarna näringsexpertavdelningar, med fokus på hästar och djur i professionella miljöer i forskningssektorn och djurparker.

Vi har utvecklat en bred kompetens i den senaste kunskapen av näringsmässig karaktär, från forskningscenter och universitet världen över. Brogaarden bygger på kvalitet och framtidssyn. Detta understryks av vårt täta samarbete och personliga kontakt, med några av världens främsta forskare inom hästutfodring.

Vi har uppnått betydande resultat med fokus på individuell utfodring, genom att vi inhämtar dagligen nya erfarenheter, främst från utlandet, beträffande utfodringsbetingade problem, detta genom samarbete med berörda människor inom branschen, såsom hovslagare, veterinärer, tränare, uppfödare och en del av Danmarks bästa ryttare.

Vi arbetar fortfarande efter gamla principer, det vill säga största möjliga tillfredsställelse för kunden. Till det tillkommer försäljning av varor med toppkvalitativt innehåll, som ger den mest gynnsamma effekten och resultatmässigt maximala prestationen på bakgrund av vår filosofi ”Utfodring för optimal utveckling, trivsel och prestation”.

Mera om Brogaarden

Vårt team

Vi på Brogaarden är väldigt stolta över våra anställda. Vi kan varje dag märka ett genuint intresse för det vi försöker att skapa.

Här kan du möta teamet

Forskning

Brogaarden har över 25 års erfarenhet inom forskning och produktutveckling. Leverantör med nära samarbete med forskningsbranschen i foder, strö och miljöberikare.

Läs mer

Arbete (JOB)

Brogaarden är en spännande arbetsplats. Vi är konstant på jakt efter duktiga och kompetenta medarbetare.

Se eventuella lediga tjänster här

Downloads

Är du återförsäljare eller press så kan du genom Dropbox få tillgång till bilder och pressmeddelanden. 

Download center

Ambassadörer

I Brogaardens ambassadörgrupp hittar vi både kända och mindre kända personligheter. De delar en passion och ett engagemang som vi är riktigt stolta över.

Läs mer

Sponsorer

Brogaarden är en stor sponsor i många sammanhang. Du kan möta oss på messor, i djurparker, små och stora events för att nämna några.

Läs mer


Brogaardens ledelse

Kasper Bille
Ekonomichef och delägare
Line T. Schmidt
+45 28 95 79 07
Rolf Momberg-Jørgensen
Direktör och delägare
Line T. Schmidt
+45 26 81 70 80