Om Brogaarden

Om Brogaarden

Brogaarden är en traditionell dansk foderproducent med mer än 125 års erfarenhet.

I generationer har vi utvecklat kvalitetsfoder till hästägare baserat på de bästa råvarorna och är idag en av de ledande inom försäljning av foder till hästar och hobbydjur. Vi tillhandahåller inte bara foder till våra kunder utan hjälper dem också med sparring och rådgivning. Våra veterinärer och foderrådgivare ger gratis råd om foder till våra kunder baserat på den senaste kunskapen om näring och välbefinnande. Brogaarden samarbetar med proffs och forskningsinstitutioner både på hemmaplan och utomlands så att våra kunder får ta del av den senaste kunskapen om djurfoder. Vi levererar kvalitetsfoder och specialprodukter i ett brett sortiment över hela Sverige. Vi är representerade i ca 150 butiker och online på brogaarden.se

Mera om Brogaarden

Vårt team

Vi på Brogaarden är väldigt stolta över våra anställda. Vi kan varje dag märka ett genuint intresse för det vi försöker att skapa.

Här kan du möta teamet

Forskning och utveckling

Brogaarden har över 25 års erfarenhet inom forskning och produktutveckling. Leverantör med nära samarbete med forskningsbranschen i foder, strö och miljöberikare.

Läs mer

Arbete (JOB)

Brogaarden är en spännande arbetsplats. Vi är konstant på jakt efter duktiga och kompetenta medarbetare.

Se eventuella lediga tjänster här

Downloads

Är du återförsäljare eller press så kan du genom Dropbox få tillgång till bilder och pressmeddelanden. 

Download center

Ambassadörer

I Brogaardens ambassadörgrupp hittar vi både kända och mindre kända personligheter. De delar en passion och ett engagemang som vi är riktigt stolta över.

Läs mer

Sponsorer

Brogaarden är en stor sponsor i många sammanhang. Du kan möta oss på messor, i djurparker, små och stora events för att nämna några.

Läs mer


Brogaardens ledelse

Kasper Bille
Ekonomichef och delägare
Kasper Bille
+45 28 95 79 07
Rolf Momberg-Jørgensen
Direktör och delägare
Rolf Momberg-Jørgensen
+45 26 81 70 80