Ambassadör

Magic Park Stables

 Magic park stables - Brogaardens ambassadör

Magic Park Stable drivs av Royne Zetterman och Sofia Farman Zetterman. På deras anläggning i Tyringe utanför Hässleholm utbildas unghästar av absolut högsta kvalitet upp till Grand Prix nivå i hoppning.

Royne har under sin karriär framgångsrikt tillhört de svenska landslaget i hoppning i många år, Sofia tävlar aktivt med stor framgång från unghäst klasser/championat till svår klass i hoppning. Så här säger Royne och Sofia själva: ”Vi har använt Brogaardens foder under flera år och vi är otroligt nöjda med detta. Tack vare de stora urvalet på kvalitetsfoder kan vi individanpassa fodret till varje häst för att optimera förutsättningarna. Vi kan varmt rekommendera Brogaarden till alla er som vill att er häst ska se fantastisk ut och prestera på topp”  

Louise Nathorst

 Louise Nathorst - Brogaardens ambassadör

Louise Nathhorst ”Lussan” är en av vara mest framgångsrika dressyrryttare och fanns med i de lag som tog EM-brons 1997 och 2007, VM-brons 1998 och OS-brons i 1984. 1998 vann hon också Världscupfinalen i Göteborg där hon red ett egenkomponerat kurprogram till musik som var specialskriven till henne av ABBA-medlemmen Benny Andersson.

Mellan åren 1984 och 2003 erövrade hon sju individuella SM-guld. Utnämnd till Årets Dressyrryttare med Championatstecken sju gånger, varav fyra år i rad 1987–90.

Erika Lickhammer

Erika Lickhammer - Brogaardens ambassadör

Mitt namn är Erika Lickhammer – van Helmond. Jag har ridit sedan jag var 5 år gammal och tävlat i hoppning sedan jag var 10 år. Som ponny, junior och young rider ryttare tog jag många mästerskaps medaljer och vann bland annat Agria Junior Cup finalen som junior samt Young Rider Cup Finalen i Göteborg som ung ryttare. Representerade även Sverige vid flertalet Europa Mästerskap.

Som senior har jag varit med i antalet nationshoppningar, har vunnit tillsammans med det svenska laget och levererat dubbel nollor. Jag har även blivit svensk senior mästare samt har placeringar upp till 5* 1.60 GP. Sedan drygt 15 år tillbaka bor jag i södra Holland. Där driver jag VHL Stables tillsammans med min man Joris. Vårt företag består av 4 olika inriktningar som alla ändå går ihop i slutändan.

Försäljning På vår gård som byggdes 2015 finns det 33 boxar som mestadels används till sporthästarna. Idag är det jag och Joris som tävlar från vårt stall, samt att vi i dagsläget har 3 stycken elever, en svensk och 2 stycken engelskor. Vi börjar oftast med hästarna från grunden, där Joris då rider dem till cirka 1.20 nivå innan jag tar vid. Ibland rider Joris dem längre, kortare och ibland säljs de innan jag tar vid.

Jag älskar att utbilda hästar, har tagit upp över 30 hästar till svår hoppning. Många gånger säljs de när de väl är uppe på GP nivå, men vår förhoppning är att vi en dag ska kunna behålla de bästa. Vi har idag en mycket lyckad avel som vi både säljer men som även utgör en stor del av vårt sport stall. Det föds cirka 10 föl per år, det är en hobby & passion som idag utgör en stor del av vårt företag.

 

Johanna är hoppryttare och mental coach.

Johanna lassnack

Johanna är en driven ryttare med meriter upp till 135-hoppning som alltid strävar efter välmående både för människa som för hästen. Hon driver sin verksamhet i Skåne där stallet består av hennes två sjuåriga unghästar som tränas och matchas för framtiden. 

Johanna är en välkänd profil inte minst på sociala medier där hon inspirerar sina följare genom att dela med sig av sin vardag och är generös med att dela med sig av både med och motgång. 

I oktober 2013 startade hon Ryttarinspiration och har sedan dess blivit en av ridsportens mest uppskattade föreläsare och inspirerat och hållit föredrag för tusentals idrottare runt om i hela Sverige.

Johanna har gjort över 800 uppskattade föreläsningar runt om i Sverige, Norge och Finland och har idag över 100 klienter som hon coachar mentalt över hela norden.