Återförsäljare

Som återförsäljare av Brogaardens produkter får du tillgång till ett antal välkända varumärken utöver Brogaardens egna produkter. Förutom varorna får du också tillgång till våra skickliga konsulter och rådgivare för att utbilda dig själv och din personal och att använda oss vid dina events i t.ex. din butik. Alla våra konsulter har relevant yrkesutbildning och lång erfarenhet av rådgivning på hög nivå.

Våra kunder har höga förväntningar på Brogaarden och det med rätta. Som återförsäljare är du den första som möter våra kunder, så vi har också förväntningar på dig vad gäller sortiment. Detta för att våra gemensamma kunder inte ska köra till butiken förgäves där de förväntar sig att hitta de vanligaste varorna på hyllorna.

Brogaarden marknadsförs på ett antal tryckta och digitala plattformar och deltar i ett antal evenemang över hela landet. Allt för att stärka medvetenheten om våra varumärken och värdet av ditt samarbete med oss.

Vill du veta mer?

Skriv till oss på kundservice@brogaarden.eu med ämnet "Vill bli återförsäljare" och vi kommer att kontakta dig inom några dagar.


Frågor till affärsavtal

Om du har frågor om affärsavtal, skicka ett mail till Rolf Momberg.