Jobba hos Brogaarden

BROGAARDEN® är ett av marknadens starkaste varumärken inom försäljning av, och rådgivning om, djurfoder. Vi har stått för fodret till hästar och exotiska djur i djurparker i över 100 år och är över 40 medarbetare i Danmark och Sverige. Brogaarden AB bildades som ett dotterbolag 2012 och fungerar som en integrerad del av Brogaardens organisation. Vi representerar t.ex. Dodson & Horrell Ltd., Hartog, Animalife m.fl. Läs mer om Brogaarden på www.brogaarden.se

 

Bli vår nästa Säljare inom hästfoder!

Du älskar hästar, du älskar att sälja och om du är rätt person älskar vi också tanken på att ha dig som vår nya kollega. 

Vi söker nu efter en kollega till våra två säljare i Sverige, Ingrid och Maria. Vi tror att du liksom de har en hästbakgrund som du älskar att kombinera med kundkontakt och försäljning. Ditt distrikt blir västra Sverige så du bor förmodligen i området runt Varberg, Göteborg, Trollhättan, Borås eller Jönköping, där också de flesta av våra befintliga kunder på distriktet finns.

 

Rollen!

Rollen innebär försäljning av hästfoder till befintliga samt nya kunder på distriktet. Våra befintliga återförsäljare supportar och utbildar du i våra produkter. Du arrangerar också tillsammans med dina kunder omtyckta kundkvällar, allt med målet att tillsammans med dem öka försäljningen. Du tar kontakt med potentiella kunder och bokar upp ett besök eller kör in om och säger hej när du har vägarna förbi. Mässor som t.e.x. Göteborg Horse show åker vi tillsammans på, där vi träffar många människor och sprider varför de liksom så många andra ska använda sig av just våra kvalitetsprodukter till sina hästar. En del av försäljningen sker direkt till stall med många hästar, där du ger råd och erbjuder individuella lösningar till deras djur. Du utgår hemifrån, men större delen av din tid läggs ute på fältet hos befintliga och potentiella kunder. Till din hjälp finns foderrådgivare, en kundtjänst samt dina övriga kollegor.

 

Vad vi erbjuder?

Vi värdesätter kvalitet och kundservice mycket högt och är alltid tillgängliga, för dig som kollega och för våra kunder. Vi erbjuder ett spännande arbete i en växande verksamhet i en miljö med både svenska och danska kollegor. Vi är som en stor familj, som kanske inte ses så ofta men som finns för varandra, bara ett telefonsamtal bort. Du utgår ifrån din bostadsort och får stor frihet att själv planera ditt arbete tillsammans med dina kunder. Distriktet erbjuder fortsatt stor potential för att finna och identifiera behov hos nya kunder, vilket vi tror du ser som motiverande. Du får en fast lön samt en rörlig del, samt tjänstebil, dator och mobil. På vår hemsida kan du läsa mer om oss, se oss och få en bild av vilka vi är.

 

Vem är du?

Vi tror att du förutom erfarenheten av försäljning och hästar är lite av en entreprenör som gillar att själv planera dina dagar för att nå dina försäljningsmål. För att nå dessa mål och för att vinna dina kunders förtroende tror vi att du liksom vi, är driven, utåtriktad och född med en positiv attityd. Du tycker om att träffa många människor, du tycker om att lyssna på och fånga dina kunders behov samt att hjälpa dem lösa deras problem med en kvalitetsprodukt. Du vet också att det är kvaliteten på din rådgivning samt kundbemötandet som skapar långvariga relationer och nöjda kunder. Brogaardens kunder förväntar sig att vi har goda fackkunskaper, så vi tror att du kanske är hippolog, agronom eller har tillgodosett dig liknande erfarenhet på annat sätt. Din bakgrund har gett dig goda kunskaper i utfodring av hästar, och med rätt motivation kan vi lära dig mycket mer och vi ser också framemot att lära av dig. Vi ser det som självklart att du har goda grundläggande IT kunskaper samt körkort.

Varmt välkommen till oss.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Carina Olsson på FRU Tillväxt. Du är välkommen att ta kontakt med Carina om du har några frågor eller funderingar. Mail: carina@frutillvaxt.se eller via telefon 072-2781769. Vi vill gärna ha din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 13/3-20.

https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/32029

------------------------------------------------------------------

 

Brogaarden är en spännande arbetsplats, som alltid är på jakt efter duktiga och kompetenta medarbetare. Du är välkommen att skicka en spontan ansökan tilsammans med ditt CV, så kontaktar vi dig, om det blir en ledig tjänst som passar just dig.