Events

Kategorier

Senaste artiklar


Elmia – Jönköpings Horseshow

Elmia – Jönköpings Horseshow

Skriven av Hanne Hansen // Tuesday, January 04, 2022

Eventbeskrivning

Ställ frågor till vår foderkonsulent och ta del av fina erbjudanden.

Program

Tävlingsprogrammet för Jönköping Horse Show innehåller något för alla, hoppning och dressyr på toppnivå, de bästa unghästarna och klasser för ponny. Förutom sport är tidsprogrammet fyllt av spännande showinslag. De två hallarna rymmer utöver våra tävling- och uppvärmningsbanor ett 100-tal utställare inom en rad segment.

Om Jönköping Horse Show

Jönköping Horse Show är en komplett mötesplats för hästintresserade. Med ett brett ser utbud av sport, shopping och show är vi övertygade om att även årets evenemang på Elmia kommer att bli mycket uppskattat av publik, partners och deltagare. 

Jönköping Horse Show anordnas av Scandinavian Horse Event Production AB. Jönköping Horse Show har på kort tid blivit en central mötesplats för ridsporten där svenska och utländska ryttare tävlar i både hoppning och dressyr. Utöver sport arrangeras, show och mässa med över 100 utställare. 

 

Hästfoder från Brogaarden

Det är viktigt att välja rätt hästfoder. Vi på Brogaarden är specialiserade på att hjälpa dig och din häst att hitta rätt fullfoder, kraftfoder och grovfoder.

Se vårt breda urval av hästfoder här